Hoe Garmin gratis te upgraden

Garmin heeft levens gered zonder te vertrouwen op grote kaarten. U kunt overal ter wereld GPS-apparaten gebruiken om vrij te reizen. Deze navigatietools vertrouwen alleen op software en kaartinformatie om de gebruikers de juiste begeleiding en positioneringsdetails te bieden. Om ervoor te zorgen dat de tool de meest bijgewerkte software-upgrades en kaarten heeft, moet u het hulpprogramma Garmin WebUpdater gebruiken. Deze applicatie zoekt automatisch naar de upgrades en extra kaarten voor de tool, downloadt ook de vereiste bestanden en installeert ze gratis op het apparaat. Garmin heeft levens gered zonder te vertrouwen op grote kaarten. U kunt overal ter wereld GPS-apparaten gebruiken om vrij te reizen. Deze navigatietools vertrouwen alleen op software en kaartinformatie om de gebruikers de juiste begeleiding en positioneringsdetails te bieden. Om ervoor te zorgen dat de tool de meest bijgewerkte software-upgrades en kaarten heeft, moet u het hulpprogramma Garmin WebUpdater gebruiken. Deze applicatie zoekt automatisch naar de upgrades en extra kaarten voor de tool, downloadt ook de vereiste bestanden en installeert ze gratis op het apparaat.

U kunt ook contact opnemen met de experts van Garmin klantenservice voor hulp en begeleiding bij het upgraden van het GPS-apparaat.

Volg de onderstaande procedure voor het gebruik van up-to-date software:

  • Open uw internetbrowser. Ga naar de downloadpagina van WebUpdater die onderaan de pagina beschikbaar is. Tik op de knop ‘Downloaden’ om de applicatie op het computersysteem te downloaden.
  • Steek nu het ene uiteinde van de USB-kabel in de poort van uw computer en steek op dezelfde manier het andere uiteinde van de kabel in uw GPS-tool.
  • Tik op het Start-menu op het bureaublad van uw computer. Kies alle programma's. Open de map 'Garmin' in het gedeelte en tik vervolgens op het item 'WebUpdater'.
  • Kies in de WebUpdater-interface de GPS-tool die wordt geopend. Het hulpprogramma zoekt naar de upgrades voor uw navigatieapparaat. Zorg ervoor dat u de software wilt bijwerken en het hulpprogramma zal vervolgens het GPS-apparaat upgraden. Wacht tot het proces is voltooid door de voortgangsbalk te bekijken voordat u de navigatie-tool loskoppelt.

Op deze manier kunt u het apparaat eenvoudig upgraden zonder gedoe.

Neem contact op met het technische ondersteuningsteam van Garmin voor hulp en hulp

Het team van experts zorgt ervoor dat u de tool met de beste mogelijkheden en functies gebruikt. Maar als u technische problemen ondervindt bij de werking van het GPS-apparaat of problemen ondervindt met de functie, neem dan contact met ons op. We zijn slechts één telefoontje van u verwijderd. U kunt ons bereiken door het Garmin ondersteuning nummer te bellen en wij zullen ervoor zorgen dat u in één gesprek zelf wordt beantwoord.

 

source