Kaarten bijwerken op Garmin StreetPilot c340

Garmin is een van de populaire namen in de elektronische industrie en verzorgt zijn klanten met verschillende elektronische items. Een zo'n belangrijk item van het bedrijf is GPS (Global Positioning Satellite), wat eigenlijk een satellietontvanger is. U kunt het gebruiken tijdens het rijden, waarbij de tool een routekaart op het scherm weergeeft. Het gebruikt de exacte locatie en begeleidt dienovereenkomstig door navigatierichtingen. Het is ook nuttig bij kamperen, wandelen, geocaching en nog veel meer activiteiten. Modellen zoals StreetPilot c340 maken het ook mogelijk kaarten bij te werken.

Volg de onderstaande aanwijzingen voor het bijwerken van de kaarten voor nauwkeurige details over locaties:

  • Schakel eerst het StreetPilot c340-apparaat in. Ga vervolgens naar de ‘Kaartinfo-pagina’ op het apparaat. U kunt de nieuwste kaart zien die op uw navigatietool is geïnstalleerd.
  • Ga op uw computersysteem naar de webbrowser. En navigeer naar de website van Garmin. Ga vanaf de website van de navigatie naar de pagina 'Kaarten' voor toegang tot StreetPilot c340. U kunt de pagina openen vanuit het bronnengedeelte.
  • Tik op 'Kaartupdates voor dit product bekijken'. Het zal u helpen de nieuwste versie te kennen die beschikbaar is voor uw product. U hoeft geen nieuwe kaart te downloaden als de update overeenkomt met de versie die is geïnstalleerd op uw StreetPilot c340-model.
  • Installeer de Garmin Communicator-invoegtoepassing als u de kaart nog nooit eerder hebt bijgewerkt. U kunt de link voor plug-in beschikbaar krijgen in de bronnensectie. Na de installatie kunt u eenvoudig de bijgewerkte kaarten voor het StreetPilot c340-apparaat downloaden en openen.
  • Sluit het navigatieapparaat aan op uw computersysteem met behulp van een USB-kabel die bij het hulpprogramma is ontvangen na het bijwerken van de kaarten. Hiermee kan de gebruiker de bijgewerkte kaarten downloaden op het navigatieapparaat.

Met behulp van bovenstaande instructies kunt u de kaarten op het Garmin StreetPilot c340-apparaat eenvoudig bijwerken.

Neem contact op met Garmin Support Belgie voor hulp

U kunt contact opnemen met het technische team voor hulp en begeleiding met het navigatieapparaat. U kunt ons altijd en vanaf elke locatie bereiken door het Garmin technische ondersteuning nummer te bellen. Wij verzekeren u met de gewenste hulp en zullen u onmiddellijk helpen zodra u ons bereikt.